21 Haziran 2010 Pazartesi

Adem Sarı Sarı Sarı , laylaylaylaaaa.....

Kim derdi ki Almanya'nın Pfullendorf kentinden bir futbolcu gelecek ve bir sene içerisindebüyük Eskişehirspor taraftarının sevgilisi olacak.İşte o adamdır Adem Sarı...

2009-2010 sezonu başında Almanya'nın Pfullendorf takımından menajeri Ahmet Bulut sayesindeEskişehirsporumuza önerilmiş ve kendini bu süreç içerisinde bir anda bu büyük camianın içerisindebulmuştu. Sezon başı hazırlık kampını çok iyi değerlendirmiş, bilhassa Avusturya kampındahazırlık maçlarında attığı gollerle dikkatleri bir anda üzerine çekmişti.

Sezon başlamış. Adem ilk maçlarda Ümit Karan,Mehmet Yılmaz'ın arkasında çoğu maçta yedek çıkıyordu.Türkiye kupası ön eleme maçında Yalovaspor'a uzatmalarda attığı 2 golle artık iyiden iyiye Rıza Hoca'ya göz kırpıyordu. İşte bugünden itibaren başlamıştı Adem'in önlenemez yükselişi. Yalova maçından sonra deplasmanda oynadığımız Trabzon maçında oyuna sonradan girip attığı gol , hemen sonraki hafta Fenerbahçe'yi 2-1 yendiğimiz maçta galibiyeti getiren golleri atmasıyla birlikte Adem'in ünü artık sadece Eskişehir'de değil tüm Türkiye'de yayılıyordu.Bir anda ismi devre arası transfer sezonu için Galatasaray,Fenerbahçeyle anılmaya başlamıştı ki , Adem'in bu takımlara verdiği cevap kesin ve netti.Fenerbahçe maçı sonrası HaberTurk mikrofonlarına verdiği demeçte Eskişehir'de çok mutlu olduğunu,muhabirin ısrarlı Türkiye'de başka hangi takımda oynamak istiyorsun sorusuna " Ben zaten şu an Türkiye'nin en büyük takımında oynuyorum" diyerek en güzel cevabı veriyordu bir anlamda bu takımlara.

İşte bu günden sonra Adem artık büyük taraftarın sevgilisi olmuştu. 2.yarı maçlarında yine sonradan oyuna girip attığı gollerle Eskişehirspor'umuzun en golcü oyuncusu konumuna gelmeyi başarıyordu.Antalya,Diyarbakır,Manisa bu maçlardan yalnız bir kaçı...

Özellikle Antalya deplasmanındaki görüntüleri gerçekten unutulmayacak cinsten. Sahadaki hırsıgolünü atışı,arkasından kulubeye koşup Rıza hocayı kucaklayışı, maç içinde tribüne doğru geliparmayı öpüşü vs vs bu büyük camiayı onun ne kadar sevdiğinin bir anlamda dışa vurumuydu..Efsane taraftar onu, o da bu taraftarı çok seviyordu..

Adem Sarı'nın şu an kulubumuzle 1 senelik daha kontratı var. Ama şundan eminim ki Adem , bu büyük camiaya daha çok büyük başarılar yaşatacak. İsmini Eskişehirspor efsaneleri arasına yazdıracak.

Özledim be Adem, senin o sağ ayak içi köşeye bıraktığın plaselerini..

Özledim be Adem, tribünde seni çağırırken " Adem Sarı , Adem Sarı laylaylaaaay ... " diye bağırmayı..

Hiç yorum yok: