29 Kasım 2008 Cumartesi

Mucizenin adı ES-ES !!!


Özel işlerim dolayısıyle gidemediğim bir maçtı ESKİŞEHİRimizin denizli maçı. Artık bu maçta taraftarlık görevini Khortytsya'ya bırakmıştık 1 maçlığına. O da görevini layıkıyla yaptı.Maç öncesi belli etmişti ES-ESimizin bu maçı kazanacağı . Bilet fiyatlarının açık 10 , kapalı 20 ytl yapılması , tribün liderlerimizin(tümay reis :) bu maçla birlikte tekrar tribündeki yerini alacakları haberlerinin gelmesi ES-ESimizin bu maçı ne kadar önemsediğinin göstergeleriydi.Çünkü ES-ESimizi efsane yapan büyük taraftarıdır , bu maçla da bu ispatlanmış oldu bir kez daha.Bu da , hani okumaz ya , olurda okursa buradan çok değerli başkanımız Halil ÜNAL'a bi uyarı olsun.
Gelelim maça ilk yarım saatte dışarda işlerim vardı o yüzden kaçırmıştım. İyi ki de kaçırmışım zira ilk 25 dakikada 3-0 geriye düşmüştük . Eve geldiğimde açtım hemen radyoyu spiker 3-0 denizli galibiyeti deyince kalp krizi geçirecektim neredeyse.Neyse ki hiç bi zaman umudumu kaybetmemiştim Denizli'nin son haftalardaki maçlarına bakınca... 2-0 galibiyetten alınan 3-2lik Kocaeli yenilgisi , yine 2-0 öndeyken 3-2 bursa karşısında geriye düşmesi vs vs...Bu açıdan umutluyduk, inançlıydık.Nitekim ilk yarının sonlarına doğru Vucko'nun golü gelince tamam demişim bu maçı alırız :)
2.yarı başladı ...50.dk ' da Anderson'un golü geldi arkasından bir daha Anderson ve artık durum eşitlenmişti 3-3 ... Beraberlik golü gelince takım ister istemez biraz dinlendirdi oyunu bu dakikalarda Denizlinin biraz atakları olarak geçti direkten dönen toplar , kaçan pozisyonlar vs vs.. Neyse ki son saniyede Youla sahneye çıktı ve 4-3 oldu durum . Evde coşmuştum artık ta ki aşağıdan komşular kapıya gelip dayanıncaya kadar :)

Ne yapalım ES-ES aşkı işte engel tanımıyor...

Biz ESKİŞEHİRliyiz oley !!!!

Hiç yorum yok: