11 Aralık 2008 Perşembe

Bir deplasman hikayesi.....



Efendim öncelikle kusuruma bakmayınız ,biraz geç geldi post artık maruz görün.Zira fotoları da atacaktık ama onları pc'ye pazardan önce atamayacağımız için şimdilik fotosuz idare edin, eskiden foto mu varmış canım :)

Gelelim Antalya deplasmanına ,

Önceki postta da belirttiğimiz üzre Cumartesi sabahı 6,30 ' da yola koyulduk.Saat 8. 30 olduğunda kendimizi bir anda Antalya otogarda buluverdik.Giderken KIZILCIKLI otobüsleri burdur üzerinden gittiği için özel otobüsle yaptık gidişi :) İner inmez ilk iş doğru stada gittik ve bir gün önceden internetten aldığımız bileti teslim almaya gittik.Bileti aldığımda saat 10 olmuştu ve maça daha nerden baksanız 4 saat vardı. Karnımız acıkmıştı , gittik güzel bir kahvaltı ettik.Aradan 1 saat geçtikten sonra stada doğru tekrardan yola koyulduk. Emniyet stad çevresinde önlemini almaya başlamıştı 3 saat önceden.Biz de tribünümüzün önünde beklerken öte taraftan Antalya Kırmızı şimşeklerden 2 arkadaş çıktı geldi,muhabbet gırgır şamata derken baktık ki saat 12.30 olmuş Eskişehir'den otobüsler de gelmeye başlamıştı.Bizim tribünün hemen yan tarafında Antalya Red Soldiers grubu vardı. Onlar da hafiften toplanmaya başlamıştı.KIZILCIKLI - Red Soldiers ve arada çevik kuvvet , varın siz düşünün arada geçen olayları :) Yaklaşık 1 saat bu şekilde küfürleşmelerle geçen süreden sonra artık stada girmiştik.Derken bizim topçularda ısınmaya çıktı. Önce Ivesa gözüktü, arkasından Anderson , Youla,Poljak derken hepsi önümüzde ısınmaya başladı.
Neyse gelelim maça ,aslında maçta pek de öyle anlatılacak bişey olmadı zaten sonuçtan da belli 0-0 :) Antalya tribünleriyle yaptığımız makaralar güzeldi ama ... Karşı tribün (07 gençlik) kırmızı deyince biz araya girip siyah deyip tezahüratlarını bozmamız , devre arası Antalya açık tribünlerindeki gözlüklüye tribün olarak topluca küfredişimiz , 2.yarıda onlar Bursa'ya küfrederken bizim Oley oley bursaspor çekişimiz vs vs uzar gider....
Artık maç bitmişti. Buradan Anderson ve Ivesaya , özellikle Ivesa , teessüflerimizi iletiyoruz.Tribünden aşağı düşme pahasına bi yerlerimi yırtsam da suratıma baktı baktı formayı gitti öbür tarafa attı , yapma Ivesa ayıp denen bişey var.

Neyse kapılar açılmış otobüslere atlayıp Isparta'ya döneceğiz artık . Atladık Eskişehir Taraftar Derneği başkanı Yavuz başkanın otobüsüne ,nereye kafamı çevirsem her yerde polisler.Bütün tribün otobüslere bindikten sonra ,ara koridorda polislerin de şehir dışına kadar eşlik etmesiyle yola koyulduk.Şehirden çıkana kadar sağdan soldan aralıksız taş yağıyor.Biraz ilerledikten sonra bakdık ki arkadan gelen otobüs durdu , camlardan bütün millet atlıyor o taş atanları kovalıyor , bizimkilerin arkasında da polisler :) Tabi sonrasında ne oldu o taş atanların akıbeti hala bilinmiyor :)Bizim otobüste fazla bi hasar olmadı allahtan sadece yan tarafta küçük bi yer patladı o kadar .Velhasılkelam artık şehirden çıkmıştık sağsalim. Polisler de otobüsten ayrılınca Isparta'ya doğru yola koyulduk.2 saatlik yolculuğun ardından ben Isparta'da inmiş , otobüs de Eskişehire doğru devam etmek üzere yola koyulmuştu. Böylece bir deplasman daha bitmiş oluyordu.

2 hafta sonra Trabzon deplasmanı hikayeleriyle tekrar buluşmak üzere esen kalın ... :)

Not : Trabzon deplasmanında khortytsyayı da görmek istediğimizi buradan iletelim , KIZILCIKLI seni özledi khortytsya :(

Hiç yorum yok: