29 Aralık 2008 Pazartesi

Yoksa o mu Khortytsya ?


"Es-Es’in gözü Fas’ta
28.12.2008

Eskişehirspor yönetimi, devre arası transfer görüşmelerinde gaza bastı. Başkan Halil Ünal, adını açıklamadığı Fas milli takım orta saha oyuncusunu, siyah kırmızılı renklere bağlamak için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili bilgi aldığımız Ünal, Faslı oyuncunun bonservis sorunu olduğunu ve bunu çözmek için çalışmaların devam ettiğini söyledi.
PAZARTESİ KALDIĞI YERDEN
Diğer taraftan devre arası transferde ilk imzayı Beşiktaşlı sol kanat oyuncusu Emre Özkan'a attıran Başkan Halil Ünal, Pazartesi günü tekrar İstanbul da kampa girerek ön görüşme yaptığı oyuncular ile ikinci turda birkez daha pazarlık masasına oturacak. Ünal, daha önce ön görüşme yaptığı Beşiktaşlı Batuhan Karadeniz, Kocaelisporlu Taner Güleri, Galatasaraylı Ferdi Elmas ve Gençlerbirliği'nden El Saka ile tekrar görüşecek.
2 DEFANS, 2 ORTA, 2 FORVET
Transferde 2 orta saha, iki savunma ve 2 forvet oyuncu almayı planladığını belirten Başkan Ünal, "Daha önce 6 oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Bunlardan Mustafa Sevgi ve Can Cumhur'a Sakaryaspor talip oldu. Diğer oyuncular için henüz bir teklif gelmedi. Kiralık verilmesi gündemde olan oyuncuları da çıkartırsak, kadromuz yapılan operasyonlarla 20'e düşecek. Bu yüzden 6 oyuncu almak istiyoruz" dedi."

Khortytsya yoksa o mu ne dersin ? Halil başkan duydu mu sonunda bizi :)..

Halil başkan kim bu Fas' lı açıkla artık çatlayacaz :)


1 yorum:

minæ dedi ki...

majid oulmers oleeeey